Težave z erekcijo

Težave z erekcijo

Sex tablete - erekcijaTežave z erekcijo naraščajo, kar pa je še posebej zaskrbljujoče pa je, da se starost moških vztrajno znižuje, predvsem v ZDA in zahodni Evropi.

Po zadnji raziskavi se z redno ali občasno težavo z erekcijo srečuje že vsak 10 moški v starosti od 18 – 40 let, po 40 letu pa že skoraj vsak drugi moški. Na svetu bi naj živelo okvirno 100 milijonov moških, ki imajo trajne težave z vzdrževanjem erekcije.

Motnje erekcije

Na motnje erekcije lahko vplivajo številni dejavniki, ki jih združujemo v dve skupini. Organski in psihični. Prvih je 80%, drugih 10%, v 10% pa ne najdemo vzroka ED. Najpogostejše bolezni, ki povzročajo ED so nevrološke bolezni, Parkinsonova bolezen, endokrine bolezni, posebno motnje delovanja ščitnice, sladkorna bolezen, slabokrvnost, bolezni ožilja, artritis in depresija. Vzrok je lahko tudi debelost, daljše kolesarjenje, starost in spolna zlorabljenost v preteklosti. ED nikakor ne predstavlja tipičen starostni pojav. Poškodbe medenice, operativni posegi na prostati, mehurju, debelem ali zadnjem črevesu, lahko privedejo do ED. Vemo, da motnje ED povzročajo nekatera zdravila proti depresiji, zvišanemu krvnemu pritisku, pomirjevala, alkohol, nikotin in druge droge. Stres je tudi pomemben dejavnik. (vir: http://urologija.si/ed/468/, obiskano dne 26.12.18)

Zdravljenje impotence

Erektilno disfunkcijo zelo učinkovito zdravimo in večina moških je z učinki zdravljenja zelo zadovoljnih. V ta namen se uporabljajo tako imenovani zaviralci encima 5-PDE (fosfodiesteraze), od katerih so pri nas na voljo sildenafil, tadalafil in vardenafil. Na trgu so tudi generična zdravila drugih proiz˝wvajalcev, ki so identična, a nekaj cenejša. Zdravilo v lekarni izdajo na samoplačniški, »beli« recept. Cena enega odmerka je približno 5 do 10 €, odvisno od učinkovine, odmerka in proizvajalca. (vir: PZA.si)

Kaj so sex tablete

Sex tablete niso zdravilo ampak prehransko dopolnilo. Izdelek je na voljo brez recepta. Kljub temu je pomembno vedeti, da sex tablete niso zdravilo in ne morejo čudežno ozdraviti impotence – erektilne disfunkcijje.

Pregled sex tablet za moške – KLIKNI SEM

Deli objavo :)