Nove seks tablete

Nove seks tablete

Novo – seks tablete za moške

Z veseljem vam sporočamo, da smo samo za vas ponovno razširili svojo ponudbo s kar tremi novimi izdelki. Vse sex tablete tablete so bile narejene v EU in sicer v znanem podjetju Pharmquest. Ne smemo pozabiti, da so izdelki prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Izdelki so na voljo BREZ recepta, vsa naročila pa vam diskretno zapakiramo. Verjetno se nekateri še spomnite popularnih kapsul Die Hard erection, ki smo jih že prodajali med letom 2014 in 2016. Gre za starejšo klasiko, ki se na trgu prodaja že več kot 10 let. Vsebuje 10 kapsul, priporoča se jemanje od 3-5 kapsul pred spolnim odnosom.

Sex tablete Die Hard

Sex tablete Die Hard 2 Hardcore

Na trgu je sedaj že izboljana verzija! Sedaj so pred kratkim razvili novo in izboljšano formulo (prej Die Hard), ter so izdelek poimenovali Die Hard II Hardcore. V eni škatlici se nahaja kar 10 močnih seks tablet, vsaka pa ima kar 700 mg sestavin. Med drugim vsebujejo L-Arginin, Tribulus terrestris, Panax Ginseng in Ginkgo Biloba.

Seks tablete Blue Erect superstar

Prav tako so med novimi artikli nahajajo tudi ene izmed najbolj iskanih seks tablet na Nizozemskem, gre za znane tablete BLUE Superstar ERECT. V eni škatlici se prav tako nahaja kar 10 modrih tablet, ki so namenjene vsem moškim.

Deli objavo :)