Sex tablete Vitagra

Sex tablete Vitagra

Sex tablete Vitagra

Vitagra sex tablete – dejanske slike!

V današnjem zapisu bomo pobližje spoznali seks (sex) tablete Vitagra, ki so bile narejene in razvite v Evropskem podjetju Cupid Labs ltd. V eni škatlici se nahajajo 4 smaragdno zelene tablete, vsaka tableta ima cca. 500mg (stare sex tablete so bile samo 300mg). Nova generacija Vitagra tabletk ima tako 200 mg več sestavin, kot njena predhodnica.

Izdelek je pakiran v škatlici kot blister, na zadnji strani blister-ja piše lot in rok uporabe. Na zadnji strani pravtako najdemo logotip od proizvajalca.  Po navodilih proizvajalca, lahko  na dam zaradi izredno močne koncentracije vzamemo samo eno sex tableto in to od 30-40 minut pred spolnim odnosom. Tablete se najlažje pogoltnejo s kozarcem hladne vode in v ustih ne puščajo grenakega okusa, kot nekatere druge tablete.

Zadnja stran – blister pakiranje

Sex tablete Vitagra – zadnja stran!

Tablete vsebujejo več aktivnih sestavin, od teh so najpomembnejše L-Arginine, Niacin, Panax Ginseng in Tongkat ali. Ker so izdelki kot prehransko dopolnilo, so na voljo brez recepta. Kljub temu velja omeniti nekaj opozoril.

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom!

Sex tablete Vitagra so diskretno pakirane, tako da ni mogoče ugotoviti, kaj se v poslanem paketu nahaja. Jemanje se priporoča dlje časa, najbol idelano bi bilo, da se vzamet 1 tableta na dan.

Ostale sestavine, ki se nahajajo v tableti:1 tableta (500mg) vsebuje: Panax Ginseng ekstrakt 90mg*, L-Arginin 85mg*, Hawthorn ekstrakt 50mg*, L-Citrulline 45mg*, L- Carnitine 40mg*, Rhodiola rosea ekstrakt 40mg*, Ginkgo Biloba estrakt 40mg*, Tongkat ali root ekstrakt 35mg*, Fenugreek ekstrakt 35mg*, Pine bark ekstrakt 20mg* Niacin 20mg (125% PDV). Ostale sestavine: magnezijev stearat, talc, kollidon, silica, vivapur*

NAKUP >> Če želite tudi vi poizkusiti sex tablete Vitagra, jih lahko naročite v naši spletni trgovini s klikom SEM.

Deli objavo :)