Sex tablete KINGRA

Sex tablete KINGRA

Z veseljem, vam bomo v današnjem prispevku podali več informacij o našem novem izdelku sex tablete Kingra za moške. Izdelek je razvilo podjetje MySexpharma iz ZDA. V eni škatlici se nahajajo 4 tablete, vsaka pa vsebuje kar 500 mg sestavin. Ena izmed najbolj zanimivih sestavin je nedvomno Epimedium  ekstrakt, zraven nje, pa najdemo tudi še Tribulus terrestris in Korejski Ginseng.

Izdelek je prehransko dopolnilo in ne zdravilo, zato je na voljo brez recepta.

Tablete so večje velikosti, a vendar dovolj male, da jih lahko brez problema zaužijemo s kozarcem mlačne vode. Proizvajalec zagotavlja, da je popolnoma dovolj, če zaužijete eno tableto Kingra 30 minut pred spolnim odnosom.

Sex tablete Kingra

Za izdelek vam ponujamo popolno garancijo na zadovoljstvo. V kolikor vaš skupni nakup presega 40 EUR, vam dodatno še popolnoma brezplačno podarimo silikonski erekcijski obroček za dolgo in trdo erekcijo. Vsi naši izdelki so 100 % diskretno pakirani in ni mogoče ugotoviti, kaj se v njih nahaja.

Zaužijemo 1 sex tableto, vsaj 30 minut pred želenim učinkom. Kako močan bo učinek in kdaj bo začelo delovati, lahko varira glede na posameznika in njegove fiziološke lastnosti: spol, leta, fizična pripravljenost, psiha – stres ipd.

Izdelek je bil narejen v ZDA – preverjena kakovost. Izdelek je primeren samo za moške, starejše od 18 let!

Opozorilo: Ni za ljudi, ki imajo visok krvni pritisk ali težave s srcem. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.

Izdelek lahko naročite TUKAJ

Deli objavo :)