VIACYMINE ERECTION (15 tablet)

VIACYMINE ERECTION (15 tablet)

VIACYMINE ERECTION (15 tablet)

29.70

Na zalogi
0 out of 5

29.70

Tablete so namenjene vsem moškim nad 18 letom starosti. Za naročilo ne potrebujete recepta, saj ni zdravilo ampak prehransko dopolnilo.

Na zalogi

Opis

 VIACYMINE MALE ERECTION STIMULANT


PONOVNO NA ZALOGI! 


Spoznajte ene izmed bolj iskanih tablet na tržišču, ki so jih razvili v Španiji. Tablete VIACYMINE se uvrščajo med prehranska dopolnila, kar pomeni, da so na voljo BREZ RECEPTA. Gre za dokaj močne tabletke, ki imajo kar 527 mg aktivnih snovi, kot so GINSENG, GUARANA in MACA. Ponavadi, so tabletke drugih proizvajalcev po teži med 150 – 300mg.

V eni škatlici se nahaja 15 modrih tablet.

Popolnoma dovolj je, če zaužijete samo 1 tableto od 30 – 50 minut pred spolnim odnosom.

NAREJENO V EU!

Ta izdelek je bil registriran v Health and Social Welfare Department of the Junta de Andalucia, z registracijsko številko 26.0013522 / SE, predložen delavnemu načrtu, ki označuje Spanish Food Safety Agency, kar zadeva prehranskih dopolnil.

Ena tableta (527mg) vsebuje:
– Ginseng blanc prah 80mg,
– Guarana prah 45mg,
– Schizandra ekstrakt 30mg,
– Mate vert ekstrakt (zelena meta) 30mg
(od tega 2,4mg Cafeine),
– Maca extract 30mg,
– Vitamin C 30mg
(ekvivalentno 37,5% PDV).

IZDELEK NI ZDRAVILO, AMPAK PREHRANSKO DOPOLNILO!

VIACYMINE ERECTION tablete, so bile narejene in razvite v EU in jih uvrščamo med prehranska dopolnila. Za izdelek, ne potrebujete nobenega recepta, saj gre za prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Vsa naročila odpošljemo 100% diskretno zapakirana!

NA VOLJO BREZ RECEPTA!

Deklaracija VIACYMINE – PREHRANSKO DOPOLNILO

Število tablet: 15 Neto: 7,905 g, 1 tableta (527mg) vsebuje: Ginseng blanc poudre 80mg, Guarana poudre 45mg, Schizandra ekstrakt 30mg, Mate vert (zelena meta) 30mg (od tega 2,4mg Cafeine), Maca extract 30mg, Vitamin C 30mg (ekvivalentno 37,5% PDV). Ostale sestavine: aditivi (E464, E460, E570, E171, E463, E132), magnezijev sterat in Piper nigrum.* Dnevni vnos ni določen. Odmerek: 1 kapsulo na dan. Odmerka se ne sme prekoračiti! Priporočljiva uporaba: Vzemite 1 tableto 30 minut pred željenim učinkom. Skladiščenje: izdelek hranite v hladnem in suhem prostoru pod 30°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred uporabo obvezno posvetujte z zdravnikom. Izdelek je namenjen moškim nad 18 let! Ta izdelek je izdelan in pakiran v objektu, kjer se lahko predelujejo tudi mleko, soja, pšenica, jajce, arašidi, oreščki, ribe in lupinarji. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uporabno in lot : označeno na škatlici! Proizvedeno v EU.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred uporabo obvezno posvetujte z zdravnikom. Pozor – izdelek vsebuje kofein. Izdelek je namenjen moškim nad 18 let! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Uporabno in lot : označeno na škatlici! Proizvedeno v EU (CONCORDE S.A.S).

Članek – kaj je Maca

Izdelek je bil dodan v košarico: