Golden ERECT – tablete za erekcijo

Golden ERECT – tablete za erekcijo

24.90

Out of stock
0 out of 5

24.90

Sex tablete ACTIVE ERECT so narejene v EU.

Na voljo BREZ recepta (niso zdravilo, ampak dopolnilo).

PONOVNO NA ZALOGI!

Availability: Ni na zalogi

Opis

Erekcijske tablete Golden Erect

Tablete so ene izmed najbolj popularnih in močnih dopolnil za moške, ki si želijo dolg seks in imajo radi trdo erekcijo. Kapsule so varne za uporabo, saj so njihove sestavine 100% naravne.

IZDELEK NI ZDRAVILO, AMPAK PREHRANSKO DOPOLNILO!

Tablete GOLDEN ERECT, so bile narejene in razvite v EU in jih uvrščamo med prehranska dopolnila. Za izdelek, ne potrebujete nobenega recepta, saj gre za prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Vsa naročila odpošljemo 100% diskretno zapakirana!

NA VOLJO BREZ RECEPTA!

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, erekcijskim tabletam Golden Erect ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

V paketu je 8 kapsul.

Sestavine
 
300 mg ginseng (eleutherococcus senticosus), 63 mg ginkgo biloba, 264 mg vitamin C (330% RDA), 0.75 mcg vitamin B12 (30% RDA), 15 mcg vitamin B3 (94% RDA), caffeine, anticaking agent: E551 and E572 filler: rice flour. RDA = Recommended Daily Allowance
Navodila:
 
1x na dan, z zadostno količino vode vzemite 2 tableti. Opozorilo: Ne vzemite več kot 2 tablet v roku 24 ur. Ne presezite dnevno priporočene količine. Hraniti izven dosega otrok na hladnem in suhem mestu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.

Iskani pojmi

Tablete za erekcijo

Golden erect tablete za erekcijo