Potenz Erection 50 ml – erekcijska krema

Potenz Erection 50 ml – erekcijska krema

19.95

Na zalogi
0 out of 5

19.95

Opis

Erekcijska krema Potenz Erection

Odlične sestavine v kremi bodo zanimivo vplivale na vašo erekcijo. Z redno masažo penisa in izvajanjem priloženih vaj, bo vaše tkivo na penisu postalo bolj prožno, kar omogoča izboljšano stimulacijo ter povečano cirkulacijo krvi v penisu. Rezultati po treningu bodo takoj vidni v močnejši erekciji in krajšemu času do doseganja le te.

Ob nakupu kreme, vam brezplačno podarimo še vaje za TRDO EREKCIJO, ki jih lahko izvajate doma in bodo poskrbele, da bodo vaše krvne žile bolje prekrvljenje.
Z izvajanjem enostavnih vaj doma, boste imeli trdo in močno erekcijo takoj po treningu!
Vaje vključujejo:
  • Segrevanje penisa
  • Vaje za povečanje in trdo erekcijo
  • Osnovne Kegljeve vaje
Vaje vključujejo Kegljeve vaje, kot tudi nasvete za prekrvavitev v kombinaciji z hladno / toplo vodo pred spolnim odnosom.

Erekcijska krema za moške

Sestavine: AUCUS CAROTA OIL, RUSCUS ACULEATUS EXTRACT, HEDERA HELIX EXTRACT,HIERACIUM PILOSILLA EXTRACT,GLYCERIN,STEARIC ACID STEARIC ACID,HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT, AESCULUS HIPOCASTANUM EXTRACT,JOJOBA OIL,BEESWAX,CARBOMER,CAFFEIN,DIMETHICONE(ABIL B 8851), CITRUS AURANTIUM OIL, TOCOFEHEROL.

Količina: 50 ml
Dimenzije: 35 × 152 × 35 mm
Sku: D-196468
Teža: 110 gram

Opozorila:

Preden začnete kremo redno uporabljati: Nanesite manjšo količino kreme na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite v hladnem in temnem prostoru.