Exxtreme Erect – Power Caps (5) kapsul

Exxtreme Erect – Power Caps (5) kapsul

21.90

Na zalogi
0 out of 5

21.90

Za nakup ne potrebujete recepta – 100% GARANCIJA na zadovoljstvo, narejeno v EU! Jemanje se priporoča dlje časa.

Opis

Kapsule HOT Exxtreme Erect Power za moške!
 Narejeno v NEMČIJI 

Izdelek vsebuje skrbno izbrane naravne dodatke, ki se na nahajajo v modri kapsuli exxtreme in začnejo učinkovati že po 35 minutah od zaužitja. Namenjene so vsem moškim, ki želijo jemati kakovostne dodatke, ki so narejeni v EU.

Glavna sestavina v kapsulah je kardamom, ostale sestavine pa so še (oves, guarana, celuloza, vitamin B6, vitamin B12). Zaužijemo 1 kapsulo od 30-45 minut pred željenim učinkom s kozarcem mlačne vode.

Pred jemanje natančno preberite priložena navodila. Izdelek je namenjen samo za moške in starejše od 18 let.

Kapsule so dovolj koncentrirane, zato je popolnoma dovolj, če vzamete samo 1 kapsulo. Učinek bo močnejši, če se kapsula zaužije na prazen želodec.

Svetujemo vam, da pred uporabo natančno preberete priložena navodila in ne prekoračite dovoljene dnevne količine. Učinek kapsul, lahko varira glede na posameznika (leta, psiho-fizično stanje, bolezen, stres itd)

  • Kapsule so na voljo BREZ recepta
  • Prehransko dopolnilo
  • Narejeno v EU
  • Odlično razmerje med kvaliteto in ceno
  • Nakup brez tveganja

Hot Exxtreme – prehransko dopolnilo
Količina: 5 kapsuli, Neto teža:2,90 g

Ena kapsula vsebuje: Kardamon v prahu, prah Avena Sativa (alergen – Oat Straw Powder) 100mg (od tega 25mg Beta Glucan), prah Guarana semena 30mg (od tega 6mg Kofeina), Vitamin B6 5mg 350%DV, Vitamin B12 5ug 200% DV. Ostale sestavine: Mikrokristalna celuloza, Maltodextrin, Kalcijev karbonat, Cyanocobalamine, Pyridoxin Hydrochloride, barva želatine E171 in E132. Odmerek: 1 kapsula na dan. Odmerka se ne sme prekoračiti! Priporočljiva uporaba: do 60 minut pred željenim učinkom Skladiščenje: Hranite ta izdelek v hladnem in suhem prostoru pod 30°C. Opozorilo: Izdelek vsebuje alergen – prah Avena Sativa! Priporočene dnevne količine (DV) oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ta izdelek je izdelan in pakiran v objektu, kjer se lahko predelujejo tudi mleko, soja, pšenica, jajce, arašidi, oreščki, ribe in lupinarji. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Proizvedeno v EU. Datum uporabe in LOT odtisnjene na embalaži.