Krema Super Penis za povečanje

Krema Super Penis za povečanje

14.95

Na zalogi
0 out of 5

14.95

Opis

Krema Super Penis + vaje za povečanje penisa

Krema vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki ne dražijo kože in so povsem koži prijazne. Z redno dnevno uporabo lahko pridete do rezultatov, ki si jih želite. Ob nakupu vsaj ene kreme, vam podarimo vaje za POVEČANJE PENISA, ki jih lahko redno izvajate doma in boste z več centimetri, lahko končno bolj samozavestno vstopili v spalnico, kar bo opazila tudi vaša draga. Odišavite penis z čudežno kremo, ki prinaša rezultate in zelo prijetno diši!

Navodilo za uporabo:

Nanesite kremo po celotni dolžini penisa vse od mod do glavice. Vtrite kremo v penis do popolne absorbacije. Za rezultate je kremo potrebno uporabljati vsak dan. Pred prvo uporabo nanesi manjšo količino kreme na zapestje. V primeru alergijske reakcije takoj prenehaj z uporabo. Hrani izven dosega otrok, v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju porabiti v roku 12 mesecev.

Količina: 75 ml

Sestavine: Aqua, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated castor oil, Zingiber Officinale rhizome extract, Trigonella foennum – graecum seed extract, Zingiber officinale root oil, Tocopherylacetate, Carbomer, Phenoxythanol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene.

Opozorila:

V primeru, da pride izdelek ponesreči v stik z očmi, jih sperite pod tekočo vodo.

Vsebuje Eucalylptol.

Samo za zunanjo uporabo!

Hranite izven dosega otrok!