Kapljice španske muhe

Kapljice španske muhe

12.90

Na zalogi
0 out of 5

12.90

100% enostavna uporaba – kapljite 10 do 20 kapljic v pijačo.

Opis

NOVO! KAPLJICE ŠPANSKE MUHE


Španska muha 20 ml

Španska muha, se po svetu uporablja že več kot 50 let in je v svetu erotike in spolnosti zelo priljubljena. Predstavljaj si romantično večerjo ob kozarcu rdečega vina, prižganimi svečkami in ljubezensko glasbo v ozadju. Morda se s partnerjem odločita, da bosta tisto noč uporabila tudi špansko muho … ? 🙂

Ne pozabi, da Špansko muho uporablja že na milijone ljudi po vsem svetu. Pridruži se jim tudi ti, izberi svojo najljubšo glasbo, daj na glas in si privoščite noro divjo zabavo. Si na zabavi in je dosti samskih in luštnih prjateljev? Zakaj ne bi pričarala nepozabne zabave, katere se boste še radi dolgo spominjali s prijatelji ali svojim partnerjem.

tick 1x steklenička (20ml) samo 12.90€.

Zato MORAŠ vsaj 1x v življenju poskusiti Špansko muho!

Špansko muho uporabljajo tako mlajše kot starejše generacije, saj jo lahko brez stranskih učinkov vsi zaužijejo.

tick Samo pri nam XL pakiranje.

Večina Španskih muh je pakirana v 5-10ml steklenički, mi ti ponujamo pakiranje v 20 ml steklenički za isto ceno.

tickKapljice so primerne za MOŠKE in ŽENSKE!

100% enostavna uporaba – kapljite 10 do 20 kapljic v pijačo.

Kapljice Španske muhe se lahko mešajo z alkoholom ali toplo pijačo. Ni priporočljivo, da jih uporabite v vroči pijači (čaj, kuhano vino) ali izredno mrzli pijači (z ledom).

 

OPOZORILO: Kapljice uporabljajte SAMO ZA LASTNO UPORABO in jih ne kapljajte drugim v PIJAČO, brez njihove izrecne privolitve!

Sestavine in navodila:
Deklaracija Španska muha kapljice – prehransko dopolnilo
Priporočen dnevni vnos: 15-30 kapljic, neto 20 ml
kofeinski ekstrakt, klinčevec dišeči (Syzygium aromaticum), Petroselinum crispum, ingver (Zingiber officinale), janež (Pimpinella anisum), sabljasti triplat (Trigonella foenum graecum), sporiš (Verbena officinalis) L. Cayenne fruit, Rosa damascena, navadna zobačica (Tribulus terrestris), Golostebelni sladki koren (glycyrrhiza glabra), Sarsaparilla, Panax Ginseng ekstrakt, Etanol, voda. * DV ni določen. Uporaba: Zaužijte 15-20 kapljic s kozarcem vode, 30 minut pred željenim učinkom. Skladiščenje: hranite v hladnem, temnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom. Stekleničko morate po uporabi dobro zapreti. Izdelek je namenjen moškim in ženskam nad 18 letom starosti. Neto: 20 ml. Uporabno in lot: odtisnjeno na embalaži.Priporočljiva uporaba: do 30 kaplijic na dan. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Skladiščenje: Hranite ta izdelek v hladnem in suhem prostoru pod 30°C. Kapljice so namenjene samo moškim in ženskam nad 18 letom starosti. Ljudje z zdravstevenemi težavami se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ta izdelek je izdelan in pakiran v objektu, kjer se lahko predelujejo tudi mleko, soja, pšenica, jajce, arašidi, oreščki, ribe in lupinarji. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Proizvedeno v Evropi