Tablete PENIS XL (povečanje)

Tablete PENIS XL (povečanje)

36.90

Na zalogi
0 out of 5

36.90

Kapsule PENIS XL so prehransko dopolnilo, na voljo BREZ recepta.

Narejeno v EU.

Opis

Tablete PENIS XL za povečanje

Tablete PENIS XL so bile narejene in razvite v EU posebej za moške. Ob nakupu izdelka, vam gratis priložimo še vaje za povečanje penisa, ki jih lahko izvajate kar doma.

# TOP produkt za moške
# Ena škatlica = 1 mesečna terapija
# Narejeno v EU

Ali veste, kako je penis sestavljen …?

Penis sestavljajo pretežno tri cilindrična telesa brecilnega oziroma erektilnega tkiva (gobasto tkivo, polno drobnih žil), po vsej dolžini organa. Tem telesom pravimo tudi brecila. Dve t. i. kavernozni telesi, corpora cavernosa, ležita druga ob drugi v zgornjem delu penisa. Tretje, spongiozno telo, corpus spongiosum leži v sredini pod njima in se na kraju razširi, da oblikuje glavico penisa.

erekcijaPOZOR! Tablete se naj jemljejo vsaj 3 mesece.

Za najboljši rezultat, zaužijemo dve tableti na dan in jemljemo neprestano minimalno 3 mesece. Izdelek je prehransko dopolnilo, za katerega ne potrebujete recepta ali obiska zdravnika. Jemanje je popolnoma varno, izdelek je bil narejen v EU.

Penis XL vsebuje edinstveno formulo in so namenjene samo moškim uporabnikom nad 18 letom starosti. Povecanje

 

Kako pravilno jemljemo tablete? 

lArgininePrvih 90 dni jemljemo 2 tableti na dan. 

Zagotavljamo vam ugodne cene izdelka, saj kupujemo direktno od proizvajalcev, brez vmesnih posrednikov. Samo za vas, da boste prihranili kar največ denarja. Nakup je 100% varen in brez tveganja, saj prodajajmo samo preizkušene dodatke od vrhunskih proizvajalcev.

Penis XL je prehransko dopolnilo, ki vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin za najboljši učinek. Namenjene samo moškim uporabnikom!

Priporoča se redno jemanje tablet skozi daljše obdobje.

OPOZORILO: Izdelek je prehransko dopolnilo in ne zdravilo.Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Ne zdravi erektilnih motenj, kot viagra ali kakšno drugo zdravilo. Če imate zdravstvene težave, se obrnite na svojega osebnega zdravnika. Moč in učinek kapsule, je odvisna tudi od posameznika do posameznika (starost, psiho – fizično stanje, kajenje, alkohol, stresno življenje) in se lahko pojavijo odstopanja v učinkovanju!

Tabletke “Penis XL” so prehransko dopolnilo – deklaracija

Število kapsul: 60, Neto teža: 59.70g
Priporočena uporaba: Vzemite 2 tableti enkrat dnevno, z zadostno količino vode. Ne vzemite več kot 2 tableti v času 24 ur.

Sestavine dveh tablet:

 • 400 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticous),
 • 210 mg Calcium (calcium carbonate) (26% RDA*),
 • 200 mg L-Arginine,
 • bulking agent: E460,
 • 150 mg Muira puama (Ptychopetalum olacoides),
 • 100 mg Saw palmetto (Serenoa repens),
 • 100 mg Tribulus terrestris,
 • bulking agent: E466,
 • anticaking agent: E570,
 • Coating agents: Hydroxypropylmethylcellulose,
 • (carrier: Triacetin),
 • Carnauba wax,
 • anticaking agent: E551, E572. *PDV (priporočena dnevna količina).

To je pripravek na bazi rastlin, mineralov in aminokislin. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Iskani pojmi (tags)

XL penis, povečanje, povečanje penisa, velik penis, tablete za povečanje