Strong Pills (10) kapsul

Strong Pills (10) kapsul

19.90

Strong kapsule za moške! Narejeno v EU. Ene izmed najbolj popularnih sex kapsul v Sloveniji. 1x škatlica = 10 kapsul!

 • Opis
 • Mnenja (11)

Opis

Najbolj prodajan izdelek v 2019/2020!

Sex kapsule za moške – made in EU

GARANCIJA NA NAJNIŽJO CENO V SLOVENIJI!

Plačaš 2, dobiš kar 3 škatlice!

Vse pošiljke so DISKRETNO pakirane.

Za AKCIJSKI PAKET>> KLIKNI SEM

Trenutno najboljši izdelek na trgu
Preverite številne prednosti Strong Pills izdelka pred ostalimi produkti

Najceneje v Slovenijicouple

Narejeno v EU

Učinkuje že po 30 minutah

100% originalen izdelek

STRONG KAPSULE ZA MOŠKE

Mislimo, da se vsi strinjamo, da izdelek kot so Strong kapsule, ne rabimo na dolgo in široko predstavljati, saj je izdelek kmalu postal eden izmed najbolj popularnih dodatkov za sodobne moške. Kapsule so narejene v državi Evropske unije in prodane že več tisočim uporabnikom. Naše cenjene stranke, so poslale že dosti mnenj in zahval, kar nas zelo veseli.

V našem podjetju 100% verjamemo, da bo izdelek izpolnil vaša pričakovanja in nudimo garancijo na zadovoljstvo. Če z izdelkom niste 100% ZADOVOLJNI, vam vrnemo celotno kupnino!

EREKCIJSKI OBROČEK POMAGA PRI VZDRŽEVANJU EREKCIJE.

100% garancija na ceno – redno preverjamo ponudbo in ceno izdelka Strong Pills na Slovenskem in tujem tržišču. V primeru, da najdete originalne kapsule kje ceneje, vam ceno izenačimo in še dodatno podarimo 1x škatlico poplnoma brezplačno. Kupujte popolnoma brez skrbi – garantiramo najboljšo ceno na svetu!

Erekcijski oborček je narejen in SEBS silikona, ki je zelo raztegljiv in prijazen do uporabnikove kože.

Sestavine v kapsulah 

 • Guarana ekstrakt z mešanico kofeina 
 • L-Arginin 25mg,
 • Ekstrakt Ginko Biloba 105mg,
 • L-Carnitine base 25mg,
 • L-Theanine 25mg,
 • L-Tyrosine 100mg,
 • L-Taurin 50mg,
 • Ekstrakt črnega popra 2.5mg,
 • Holin Bitartrat 100mg.


Kako deluje L-Arginin?

Dr. Jonathan Wright, specialist za prehrano, razloži ta mehanizem pri moških: “Molekule NO se tvorijo takrat, ko encim NO sintaze (NOS), ki ga v izobilju najdemo v celicah mišic, živcev in okoli penisa, zajame atom dušika s strani molekule L-Arginina in ga poveže s kisikom.” Skratka, atom dušika se mora v krvi povezati z atomom kisika, da nastane NO. To reakcijo nadzoruje encim NOS.

L- Arginin se v telesu pretvarja v dušikov oksid

Arginin je prekurzor dušikovega monoksida (NO), sečnine, ornitina in agmatina. Nujen je za sintezo kreatina, porablja  pa se lahko tudi za sintezo poliaminov (predvsem preko ornitina, v manjši meri preko agmatina), citrulina in glutamata. Ker je prekurzor NO, se uporablja pri številnih stanjih, kjer je zaželena vazodilatacija.”

Kaj je testosteron?

testosteronTestosteron je moški spolni hormon in je skrivno orožje vseh moških – ALFA SAMCEV, ki nimajo problemov z osvajanjem lepih žensk. Moški, ki delujejo privlačno in imajo okoli sebe dosti lepih žensk, jim pravimo, da so nabiti s testosteronom.

Testosteron je steroidni hormon iz skupine androgenov. Večinoma je pojmovan kot moški hormon, ki nastaja v testisih in je odgovoren za razvoj sekundarnih spolnih znakov.

Da, želim naročiti izdelekDvig testesterona naravne sex tablete

Kapsule so primerne za vse moške, ki so starejši od 18 let in nimajo problemov z visokim pritiskom, nespečnostjo ali izrazito hiperaktivnostjo. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Da, želim naročiti izdelek

Jemanje in uživanje

Priporoča se, da zaužijete 1 do 2 kapsuli od 40 do 60 minut pred spolnim odnosom z 1dcl mlačne vode. V 24 urah, ne smemo nikoli zaužiti več kot maksimalno 2 kapsul. Delovanje in moč kapsul, je tudi odvisna od psiho-fizičnih lasnosti vsakega posameznika. Možna so odstopanja od opisanih učinkov na tej strani, saj je vsak posameznik unikum. Če imate kakršnekoli zdravstvene probleme, se pred uporabo posvetujte z vašim osebnim zdravnikom.

Učinek lahko začutite že po 40 minutah od zaužitja. Priporočamo, da najprej vzamete 1 kapsulo  STRONG in jo enostavno pogoltne s požirkom vode! V primeru, da imate “poln” želodec, bo potrebno počakati do 60 minut.

STOJ! NAD 40€ JE BREZPLAČNA DOSTAVA DARILO (EREKCIJSKI OBROČEK).


OPOZORILO: Izdelek je prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne zdravi erektilnih motenj, kot viagra ali kakšno drugo zdravilo. Če imate težave z erekcijo, se obrnite na svojega osebnega zdravnika. Moč in učinek kapsule, je odvisna tudi od posameznika do posameznika (starost, psiho – fizično stanje, kajenje, alkohol, stresno življenje) in se lahko pojavijo odstopanja v učinkovanju!

SESTAVINE in JEMANJE:

Deklaracija STRONG PILLS – PREHRANSKO DOPOLNILO

Število kapsul: 10, Neto teža: 7.45g, 1 kapsula = 745 mg

Priporočena dnevna količina: 1 do max 3 kapsule na dan. Sestavine: 1 kapsula vsebuje (745 mg) Guarana ekstrakt 22% mešanico kofeina (brez sulfatov) 45mg, Phosphatidyl Serine 20% 20mg, Ekstrakt zelenega čaja 95 per Polypphenols 45 per EGCG-20:1 25mg, Ekstrakt rdeče pese 4:1 75mg, Ekstrakt grozdnih pešk 10mg, L-Arginin 25mg, Ekstrakt Ginko Biloba 105mg, L-Carnitine base 25mg, L-Theanine 25mg, L-Tyrosine 100mg, L-Taurin 50mg, Ekstrakt črnega popra 2.5mg, Holin Bitartrat 100mg.* Dnevni vnos ni določen. Sredstvo proti strjevanju: silikon dioksid in magnezijev stearat.

Priporočljiva uporaba: Vzemite 1 – 3 kapsule 40 minut pred željenim učinkom. Skladiščenje: Hranite ta izdelek v hladnem in suhem prostoru pod 30°C. Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ta izdelek je izdelan in pakiran v objektu, kjer se lahko predelujejo tudi mleko, soja, pšenica, jajca, arašidi, oreščki, ribe in lupinarji. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ljudje z zdravstvenimi težavami se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem. Uporabno in lot : 28.07.2019, PLN0707310. Proizvedeno v EU.

*Dodatni vir in literatura
Stanislavov, R., Nikolova, V (2003). “Treatment of Erectile Dysfunction with Pycnogenol and L-arginine“. Journal of Sex and Marital Therapy 29 (3): 207–213

sex tablete, Strong Pills, strong kapsule, erekcija, trdi penis, sex-tablete.com

11 mnenj za Strong Pills (10) kapsul

 1. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  Daleč najboljši izdelek, kar se ga da dobiti!!!!

 2. 3 od 5

  (preverjena stranka)

  1 kapsulo ni dovolj, priporočam 2-3 za extra moč. Cena ok glede na količino, sploh ko je akcija, se splača več vzet

 3. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  DELUJE!

 4. 4 od 5

  (preverjena stranka)

  odličen, 2 kapsuli in erekcija je bomba

 5. 3 od 5

  (preverjena stranka)

  VZAMITE FSAJ 2 KAPSULAMI SAMO Z 1 NE BO TAK VREDI UČINEK

 6. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  Z izdelkom sem bil zelo zadovoljen, še posebej po zaužitju 2 kapsul skupaj. Mešalo se je z alkoholom, vendar je bil učinek perfekten – mogoče pa je kriv še alko? 🙂

 7. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  Vzel na morje za 2 tedna sem porabil 4x škatlice. Pijemo, plešemo in fu**mo 🙂 🙂 🙂 pripročam nakup vsem, ki grete na morje iskat ljubice 😛

 8. 2 od 5

  (preverjena stranka)

  Ni blo nekega efekta

  • (preverjena stranka)

   Spoštovani,

   v kolikor z izdelkom niste bili zadovoljni, nam prosim vrnite preostale kapsule, mi pa vam v celoti povrnemo kupnino!

   Hvala in lp.
   ekipa Spletne trgovine

 9. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  Rad bi jih pohvalil, saj so mi kljub temu, da sem naročil izdelek v soboto popoldne, paket peljali na pošto tako da je prišel v ponedeljek pred izletom!

 10. 4 od 5

  (preverjena stranka)

  Pri sebi sem opazil za ene 30 % tršo erekcijo, ki je trajala dlje kot ponavadi 🙂 mogoče pa samo placebo efekt?

 11. 4 od 5

  (preverjena stranka)

  Priporočam nakup


Podaj mnenje