Erekcijske Tablete ErectaVit (2/1)

Erekcijske Tablete ErectaVit (2/1)

11.90

Out of stock
0 out of 5

11.90

Availability: Ni na zalogi

Opis

Erekcijske tablete ErectaVit

Gre za odlično in močno dopolnilo, ki je bilo posebej razvito za moške, ki si želijo v postelji še več akcije. Izdelek vsebuje visoko koncentracijo sestavin, ki pripomorejo k hitremu in učinkovitemu delovanju za podporo pri spolnosti (spolna moč, erekcija).

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu ErectaVit ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Gre za prehransko dopolnilo in ne zdravilo, na voljo je torej brez obiska zdravnika!

DOVOLJ ŽE ENA KAPSULA – GARANCIJA NA DELOVANJE

Težave z erekcijo so pri moških vse bolj pogoste … 

Zaupanje v sposobnost doseganja in vzdrževanja trdne erekcije je del tega, kar sestavlja odraslega moškega. Vezana je tudi na to, kdo je in kako vrednoti samega sebe. Ni nenavadno, če lahko trdimo, da moški, ki ima težave z erekcijo doživlja tudi nizko samopodobo, stres in izgublja samozavest. Urolog Patrick J. DiMeo namreč pojasnjuje, da lahko težave z erekcijo povzročijo, da se človek počuti zelo neprijetno, in v sebi nosi krivico, v kolikor ne more zadovoljiti partnerke, kar ustvarja še večji izziv za odprt pogovor o problemu s partnerjem. Doktor navaja, da je v Ameriki več kot 30 milijonov moških, ki trpi za eno izmed oblik impotence. Raziskava je na voljo tukaj.

Proizvajalec se je na podlagi raziskav in testov sestavin odločil, za močno mešanico, ki vsebuje aktivne sestavine, kot so; Tribulus Terrestris, Maca in L-Arginin (ostale sestavine) Želimo, da se moški počuti kot moški…

Brez neprijetnih občutkov in pravo mero samozavesti, ko se spusti v spolne odnose. Izdelek ErectaVit ima aktivne naravne sestavine, ki delujejo. Na delovanje vam nudimo 100 % garancijo. Ob nakupu nad 40 EUR, vam podarimo še erekcijski obroček za trdo erekcijo,

Izdelek je narejen v EU

Navodila za uporabo izdelka:

1-2 kapsuli zaužijte z zadostno količino tekočine, 60 minut pred spolnim odnosom.
Ne prekoračite priporočenega odmerka. 

Odmerek: 1-2 kapsuli

V 24 urah lahko zaužijete max. 2 kapsuli.

Seks tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 2 kapsuli (2 x 737 mg)

Navodila za uporabo: 1-2 kapsuli zaužijte s kozarcem vode 1 uro pred spolno aktivnostjo.

Dnevni vnos: 1-2 kapsuli. Ne prekoračite odmerka 1-2 kapsule v 24 urah!

Proizvajalec: Herbalcare Company, Eindhoven, Nizozemska

Sestavine v izdelku: 

  • L-arginin 300 mg 
  • Navadna zobačica (Tribulus terrestris) 75 mg 
  • Kitajska shizandra (Schisandra chinensis) 50 mg
  • Maca (Lepidium meyenii) 50 mg
  • Vitamin B3 40 mg (250%)* 
  • Vitamin B6 5 mg (357%)**
  • Dodatne sestavine: koloidni silicijev dioksid, mikrokristalna celuloza,                           
  • Aditivi: E171, E132.  

* Priporočen dnevni vnos (PVD/RDA)

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ne priporočamo vam izdelka ErectaVit, če trpite za kardiovaskularno boleznijo, visokim pritiskom ali, če ste občutljivi na kakšno sestavino. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Priporoča se zdrav način življenja in športna aktivnost.