MEGA PENIS STRONG (60 kps)

MEGA PENIS STRONG (60 kps)

MEGA PENIS STRONG (60 kps)

30.25

Out of stock
0 out of 5

30.25

Kapsule Mega Penis PLUS so prehransko dopolnilo, na voljo BREZ recepta.

Narejeno v Evropi – Velika Britanija.

AKCIJA

Availability: Ni na zalogi

Opis

 MEGA PENIS KAPSULE (STRONG)

Enlarge Mega Penis Kapsule

Dragi obiskovalec,

naj ti že v štartu povemo, da je proizvajalec potreboval več kot 4 leta za razvoj (in več kot 10 let izkušenj), da je razvili popolno formulo za kapsule MEGA PENIS kapsule (strong)… Po več letih raziskav in testiranj s strani krovnega podjetja iz Evrope (UK – Velika Britanija), so prepričani, da so združili vse najbolj pomembne sestavine za moške v eno kapsulo, ki te bo s svojo kvaliteto hitro prepričala. Ampak to še ni vse, preveri zakaj so kapsule že nekaj let zaporedoma najbolje prodajne kapsule v Evropi.

Ljubljana (Slovenija) – končno, tudi v Sloveniji lahko kupite ene izmed najbolj popularnih prehranskih dopolnil za moške. To so svetovno znane kapsule MEGA PENIS kapsule (strong), ki so navdušile že več tisoč moškim po vsem svetu. Izdelek je bil narejen v Evropi. Ena škatlica je popolnoma dovolj za 30 dni.

MEGA PENIS KAPSULE ZA MOŠKE

Kapsule so bile ponovno predstavljen na največjem erotičnem sejmu v Nemčiji, ki je potekal v oktobru in so požele izredno zanimanje. Gre nedvomno za ene izmed top 5 najbolj prodajnih kapsul v Evropi.

testIzdelek je prijavljen na Ministrstvu za zdravje Republike Slovenije, kot prehransko dopolnilo.

V letu 2014 smo izdelek poslali na analizo v nacionalni labaratorij za varnost hrane.

Več kot 3900 zadovoljnih SLOVENSKIH uporabnikov!

Hitra in diskretna dostava

DARILO! Ob naročilu 3x škatlic ali več …

vam podarimo profesionalni merilec za merjenje dolžine in obsega penisa v vrednosti 10 EUR!

  • Omogoča merjene penisa v dolžino vse do neverjetnih 23 cm
  • Omogoča merjenje obsega penisa v 8 kategorijah
  • Kategorija od 30 – 40 mm
  • Kategorija obsega penisa od 45 – 55mm
  • Narejeno iz kvalitetnega PVC materiala
  • Izredno natančno

Povzeto po analizi izvedeni v EU – preverite, v katero kategorijo se uvrščate?

velikostPenisa

Na grobo, lahko razdelimo penise v pet osnovnih kategorij. Penisi, ki so veliki manj kot 10 cm, sodijo v kategorijo MIKRO penisov.

Naslednja kategorija je od 10.08 do 14 cm – MAJHEN penis. Od 14.08 do 16 cm, že lahko govorimo o penisih, ki so PODPOVPREČJEM, a se že počasi približujejo normalni velikosti.

Najbolj zadovoljni so ljudje, ki se nahajajo v četrti in peti kategoriji, saj imajo NORMALEN ali VELIK penis, če njihov korenjak v erekcijskem stanju meri več kot 18.5 centimetrov.

Kapsule v medijih

oglasi

Kapsule so postale izredno popularne, ko so bile v Nemčiji na največjem erotičnem sejmu v Evropi v prvih dneh popolnoma razprodane. Prejele so odlične ocene od uporabnikov in se prebile v vse pomembne erotične revije v Nemčiji. Uporaba kapsul je dovoljena samo moškim uporabnikom, ki so starejši od 18 let.

POMEMBNO!

Jemanje se priporoča vsaj 90 dni!

P.s – izdelek je DISKRETNO pakiran in nikjer se ne vidi, kaj se notri nahaja! Na položnici piše SPLETNO NAROČILO – 100% DISKRETNO in HITRA dostava! NAROČI DANES in že JUTRI DOBIŠ.

P.s.s.Ob naročilu 3 škatlic = BREZPLAČNA DOSTAVA DARILO.


DOBRO JE VEDETI: Izdelek je prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Če imate zdravstvene probleme, se za nasvet obrnite na svojega osebnega zdravnika. Moč in učinek kapsul, je odvisna tudi od posameznika do posameznika (starost, psiho – fizično stanje, kajenje, alkohol, stresno življenje) in se lahko pojavijo odstopanja v učinkovanju!

Mega Penis kapsule (strong) – prehransko dopolnilo

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli
Število kapsul: 60, Neto teža: 36g
Sestavine 1 kapsule (600mg): L-Arginin HCL 100mg, Tribulus Terrestis ekstrakt (95% Saponins) 40mg 10:1 ekstrakt zagotavlja 400mg, Liquorice root (Sladki koren) ekstrakt (Glycerrhzinic acid 20mg) 10:1 ekstrakt zagotavlja 200mg, Maca ekstrakt 25mg 10:1 zagotavlja 250mg, Cink citrat D. (30%) 50mg zagotavlja 15mg (dnevni vnos 150%*), Vitamin B6 10mg (dnevni vnos 714,3%*), Ginseng ekstrakt 50mg 50:1 ekstrakt zagotavlja 2500mg, Ekstrakt črnega popra min. 95% Piperine 5mg, Saw Palmetto ekstrakt 30mg 8:1 ekstrakt zagotavlja 240mg, Avena Sativa (alergen) ekstrakt 50mg 10:1 ekstrakt zagotavlja 500mg. Ostale sestavine: mikrokritalna celuloza, magnezijev sterat, želatina. Priporočen dnevni vnos (DV*). Odmerek: 2 kapsuli na dan.

Odmerka se ne sme prekoračiti! Priporočljiva uporaba: vzamemo 1 kapsulo zjutraj in 1 popoldne po kosilu s kozarcem vode. Skladiščenje: Hranite ta izdelek v suhem prostoru pod 30°C.Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Namenjeno samo za moške in starejše od 18 let! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ta izdelek ni namenjen postavitvi diagnoze, odpravi težav, zdravljenju ali preprečitvi katere koli bolezni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Proizvedeno v Evropi (UK – Velika Britanija).

Iskani pojmi

Povečanje penisa, večji penis

Izdelek je bil dodan v košarico: