Makagra Erection For Men 7x gelov

Makagra Erection For Men 7x gelov

Makagra Erection For Men 7x gelov

29.99

Na zalogi
0 out of 5

29.99

Makagra gel je prehransko dopolnilo, narejeno v EU!

Opis

100% LEGALEN MAKAGRA GEL ORAL JELLY
NAŠ NAJMOČNEJŠI IZDELEK – 100% GARANCIJA!
1x škatlica vsebuje 7 SUPER MOČNIH GELOV

makagraErekcijaMakagra gel je eden izmed najbolj priljubljenih in zaželjenih izdelkov za moške že od leta 2015. Največji uspeh je doživel na največjem erotičnem sejmu eroFame, ki je potekal v Nemčiji in bil razprodan že v nekaj urah.

100% GARANCIJA NA DELOVANJE

SAMO ZA MOŠKE NAD 18+

NAREJENO V EU

Ključna prednost uporabe MAKAGRA Oral Jelly gela, pred uporabo kapsul in podobnih tabletk je, da začne delovati hitreje, saj se gel hitreje absorbira v telo. Makagra gel začne delovati že po 15 minutah medtem, ko je potrebno pri kapsulah čakati tudi med 30-40 minut, da začnejo učinkovati.

Ste med 72% moškimi, ki želijo navdušiti partnerko?

MAKAGRA GEL je trenutno naš NAJMOČNEJŠI PRODUKT

kineticGre za pravo “zverino“, saj vsebuje sledeče sestavine:

  • L-Arginine 1700 mg
  • L-Carnitine 700 mg
  • Epimedium 500 mg
  • Tribulus terrestris 425 mg
  • Panax ginseng 275 mg
  • Apium 100 mg
  • Sideritis scardica 75 mg

POZOR! Zaradi močne sestave, lahko na dan zaužijete samo 1x gel! Ni za mlajše od 18 let.

AKCIJA ob nakupu 2 škatlic ali več, dobite

gratis EREKCIJSKI OBROČEK in brezplačno poštnino!

makagra-box7

Opozorilo! Na trgu se pojavljajo veliko ponaredkov zdravila Kamagra, katere prodaja preko spleta je prepovedana in predstavlja celo kaznivo dejanje. Ogromno “zdravil” Kamagra, ki jih najdete na spletu so poceni ponaredki iz Kitajske in zelo vprašljive kakovosti. Naš izdelek ni zdravilo, ampak je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Narejeno v EU!

 

kamagraKako deluje?

Makagra gel zaužijemo 15 minut pred spolnim odnosom. V primeru, da imamo poln želodec (da ste se pravkar najedli), lahko gel zaužijete 20 minut prej. Previdno odtrgajte zgornji del zavitka in celotno količino gela stisnete v usta. Za lažje jemanje, lahko tudi stisnete gel iz zavitka na veliko žlico in ga pogoltnete.

Izdelka ni potrebno zaužiti s kozarcem vodo. Ena škatlica vsebuje 7 gelov, za najboljši rezultat, zaužijte 1x gel vsak dan. V MAKAGRA gelu se nahajajo sestavine kot so L-Arginine, L-Carnitine, Panax Ginseng in zelo popularen dodatek za moške Tribulus Terestis. Vse sestavine so preverjene in skrbno izbrane na podlagi analiz in dolgoletnih raziskav.

Za izdelek NE POTREBUJETE RECEPTA
Makagra gel je prehransko dopolnilo in ne zdravilo.

1x ŠKATLICA VSEBUJE 7 GELOV = 7 DNI!

icon-1.gifPopolnoma varno jemanje!makagra-erekcija

Izdelek je narejen v EU in v skladu z GMP (Good manufactured practice), direktivo 2002/46/EC in varnostno direktivo za prehranska dopolnila 178/2002/EC s strani Evropske agencije za varno prehrano (European food safety authority). Proizvajalec Cupid Labs, narejeno v EU.

MAKAGRA GEL je prehransko dopolnilo in ne zdravilo!

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom po vsem svetu, ki že z veseljem uporabljajo MAKAGRA GEL pri svoji spolnosti. Nudimo ti POPOLNO GARANCIJO na DELOVANJE, saj smo v izdelek 100% prepričani.

Po več kot 100 razdeljenih testerjev, dobivamo pozitiven odziv od naših uporabnikov, kot tudi iz lastnih izkušenj lahko povemo, da vas bo izdelek vas prepričal s svojo kvaliteto.

Vsak gel vsebuje 4300 mg aktivnih sestavin.

SESTAVINE:

MAKAGRA gel vsebuje najboljše sestavine ta trenutek, ki so 100% legalne in učinkovite.makagra-certifikat

No INCI Derivation DV*
1. L-arginine
2. L-carnitine
3. Epimedium ekstrakt
4. Tribulus terestis ekstrakt
5. Trigonella foenum-graecum
6. Panax ginsengekstrakt
7. Apium graveolens ekstrakt
8. Hawthorn ekstrakt
9. Milk thistle ekstrakt
10. Sideritis scardica ekstrakt
11. Petroselinum crispum ekstrakt
12. Hypericum perforatum
13. Eryngium campestre ekstrakt
14. Pine Bark ekstrakt

Dnevni vnos ni določen.

Ena škatlica vsebuje 7x gelov.

Ob naročilu 2 škatlic = darilo EREKCIJSKI OBROČEK in BREZPLAČNA DOSTAVA

Dostava je 100% DISKRETNA. Zaupa nam že več kot 2900 cenjenih strank.


OPOZORILO: Izdelek je prehransko dopolnilo in ne zdravilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Če imate zdravstvene probleme, se za nasvet obrnite na svojega osebnega zdravnika. Moč in učinek gela, je odvisna tudi od posameznika do posameznika (starost, psiho – fizično stanje, kajenje, alkohol, stresno življenje) in se lahko pojavijo odstopanja v učinkovanju!

SESTAVINE IN NAVODILA: MAKAGRA – Prehransko dopolnilo v obliki gela

Priporočena dnevna količina: 1 vrečka.  Število vrečk: 7, Neto teža: 10g, Sestavine v eni vrečki:  L-Arginin 1500 mg, L- Carnitine 700 mg, L- Citruline 250 mg, Fenugreek ekstrakt (Trigonella foenum-graecum oz. sabljasti triplat) ekstrakt 250 mg, Panax Ginseng ekstrakt 125mg, Apium graveolens (semena zelene ) ekstrakt 125 mg, Hawthorn jagode ekstrakt 100 mg, Milk thistle (Pegasti badelj) ekstrakt 100 mg, Sideritis scardica ekstrakt 100 mg, Petroselinum crispum (korenine pravega peteršilja) ekstrakt 75 mg, Hypericum perforatum (ekstrakt Šentjanževk) ekstrakt 75 mg, Eryngium campestre (zmajev greben oz. Možina) ekstrakt 60 mg, Pine bark ekstrakt 40 mg. Pri sestavinah ni %DV / RDA nikjer določen (Ekstrakti zelišč so v razmerju 1:4).  Ostale sestavine: Citronska kislina (citric acid), Potassium sorbate, aroma (Flavour), Kalijev acesulfam, Aqua (Purified water). Max priporočen dnevni vnos 1 vrečka. Odmerka se ne sme prekoračiti! Priporočljiva uporaba: 30 minut pred željenim učinkom vsebino vrečke iztisnete v usta in pogoltnete. Skladiščenje: Hranite ta izdelek v suhem prostoru pod 30°C. Izdelek mora biti dobro zaprt. Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Namenjeno samo za moške in starejše od 18 let!  Ne uporabljajte izdelka, če imate resne kardiovaskularne težave ali visok krvni tlak. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ta izdelek ni namenjen postavitvi diagnoze, odpravi težav, zdravljenju ali preprečitvi katere koli bolezni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.   Neto teža: 10g. Uporabno in lot : odtisnjeno na embalaži. Proizvedeno v EU, Cupid Labs.

Izdelek je bil dodan v košarico: